Campanie luna iunie 2018

Luna aceasta strângem bani s-o ajutăm pe Miruna, o fetiță de 11 ani, care trăiește doar cu mama ei.

„Mămăruța”, cum îi spun cei de la Centrul Dog Assist, este o fetiță cu retard în dezvoltare, tulburări de comportament și comunicare. De 10 luni face terapie asistată de câini, pentru a învinge frica de a face lucruri. Singurele momente în care prinde încredere în ea sunt cele în care face lucrurile lângă Bes, cățelul și partenerul ei de terapie. Treptat, va fi în stare să le facă singură, progresele fiind vizibile…

Pentru a se integra în societate și a deveni un membru util al comunității, Miruna ar avea nevoie de 3 ședințe săptămânale de terapie, iar o ședință costă 100 lei. Mama ei are o alocație de sprijin, care e așa cum e în țara asta. Din acești bani participă la cât mai multe ședințe lunar, dar costurile de întreținere sunt și ele mari. Toți banii strânși de noi toți luna aceasta vor merge pentru plata ședințelor Mirunei.

Dacă dorești să dai și tu o mână de ajutor, poți dona online cu cardul la adresa www.donatoriide10.ro/donatii sau prin transfer bancar în contul ING RO05INGB0000999905880476, titular Asociația Donatorii de 10.

Fii și tu un Donator de 10!
Împreună facem lucruri frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *