Despre noi

Donatorii de 10 e înainte de toate și mai mult decât orice o comunitate. Una în mare proporție formată on-line, cu activități în off-line. O comunitate strânsă în jurul unei idei foarte simple și clar exprimată: lună de lună, ÎMPREUNĂ, ajutăm financiar pe cineva care are nevoie de acel ajutor. Atât. E mult, e puțin? Asta facem!

ÎMPREUNĂ – asta e ideea ce ne leagă și ce duce mai departe, lună de lună, această inițiativă.

Comunitatea Donatorii de 10 crește săptămânal cu noi membrii. Și crește frumos. Nu accelerat, nu forțat, nu artificial. Natural. Unii dintre noi donăm lună de lună câte 10 lei, alții din când în când o sumă mai mare. Unii ajutăm cu un share pe facebook campaniile, alții cu un like, alții povestindu-le la o cafea prietenilor noștri.

Suntem o mână de oameni faini, spunem noi, care oferim un mic ceva celor din jur. Și suntem mândri de asta! Și suntem aici pe termen lung!

Donatori de 10, actuali și viitori, VĂ MULȚUMIM!

Dacă dorești și tu să dai o mână de ajutor poți dona online cu cardul –www.donatoriide10.ro/donatii – sau prin transfer bancar în contul ING RO05INGB0000999905880476, titular Asociația Donatorii de 10, Cluj-Napoca, jud. Cluj, str. Frunzisului f.n.

(Pentru orice discuție legată de noi vă punem în legătură cu Ovidiu. El e unul din membrii fondatori și „persoana din front-office” a proiectului. Îl găsiți pe facebook, pe email la donatoriide10@gmail.com sau la telefon 0741-638.418.)

Fii și tu un #Donatorde10! Împreună facem lucruri frumoase!