Sfârșit campanie luna mai 2018

Pentru campania de luna trecută am reușit să strângem suma de 955 lei. Vă amintiți că scopul era să cumpărăm o canapea extensibilă. Ei bine, am primit donație și o canapea extensibilă, de la Nicoleta Petrescu, așa încât suma strânsă va fi donată Amedeiei, care încă mai are nevoie de bani pentru finalizarea casei. La sfârșitul acestei săptămâni organizează și un târg în acest sens, așa că poate doriți să faceți o donație acolo, dacă nu ați reușit luna trecută.

Mulțumim încă o dată tuturor Donatorilor de 10 din luna mai!

Așa cum obișnuim lună de lună, vă prezentăm extrasele de cont astfel încât să păstrăm transparența totală și să vă asigurăm că toți banii donați ajung acolo unde am anunțat. În extrasele de mai jos apar mai multe sume „plătite” de noi în ultima lună, așa încât vă spunem pe scurt despre ce este vorba:

-plata către SC MELVIN ALANA reprezintă tablă pentru acoperișul unei case pe care Daciana Loi o va construi și pentru care noi am strâns bani în aprilie – acoperișul era urgența, noi am acoperit-o. Din suma strânsă în aprilie au rămas 235 pe care i-m adăugat la campania din luna trecută;

-plata către SC GTS SOLUTION reprezintă alimente și medicamente pentru Lucas, pentru care am strâns bani în februarie, am cheltuit treptat din ei, au mai rămas de cheltuit în viitor 1345 lei;

-chiar la începutul lunii iunie apare o donație primită în valoare de 20.000 lei și imediat transferată de către noi către beneficiarul ei. E vorba de un prieten al Donatorilor de 10, și el Donator de 10 în mai multe rânduri, care avea nevoie de bani pentru o operație la inimă. Firma la care lucrează a donat suma, dar avea nevoie de o Asociație non profit prin care să facă acest act de donație. Ne bucurăm că am putut ajuta.

Fii și tu un Donator de 10!
Împreună facem lucruri frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *