Campanie luna aprilie 2018

Luna aceasta strângem bani ca să îl ajutăm pe băiețelul Andrei, care locuiește într-o casă lângă Huedin, casă care a ars acum câteva luni. El trăiește acolo împreună cu mama și bunicul lui. Tatăl i-a părăsit acum ceva timp…

Daciana Loi, o bună prietenă a Donatorilor de 10, a început o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta la reconstrucția casei și dotarea ei cu cele necesare unui trai decent. Noi ne alăturăm campaniei, iar suma strânsă va fi folosită pentru a contribui la ajutorarea acestei familii. În funcție de suma finală, vom stabili ce anume cumpărăm.

Dacă dorești să dai și tu o mână de ajutor, poți dona online cu cardul la adresa www.donatoriide10.ro/donatii sau prin transfer bancar în contul ING RO05INGB0000999905880476, titular Asociația Donatorii de 10.

Fii și tu un Donator de 10!
Împreună facem lucruri frumoase.

p.s.: Amintim că în fiecare lună TOȚI banii strânși au mers către cei pentru care desfășurăm aceste campanii, membrii fondatori ai Asociației completând sumele rezultate din diferitele comisioane de transfer bancar astfel încât suma primită în urma donațiilor să fie păstrată în întregime. Așa cum puteți vedea pe site sau pe pagina noastră, la fiecare campanie desfășurată în toți acești ani am prezentat extrasele de cont, facturile (acolo unde a fost cazul) și fotografii pentru a păstra transparența și încrederea în acțiunile noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *