Campanie #34

Așa cum vă spuneam, în perioada următoare vom da o mână de ajutor doamnei Nadia și copiilor ei.

Dna Nadia, pentru cei care nu au văzut postările noastre anterioare, se luptă cu o boală urâtă de mai bine de doi ani. O duce în continuare pe picioarele ei, dar situația devine tot mai grea… Locuiește împreună cu cei doi copii într-o mică locuință, construită acum câteva luni cu ajutorul unor oameni de bine.

Ce ne propunem noi în perioada următoare: să construim un gard ca să securizăm puțin locuința. Să îl ajutăm pe Andrei, băiatul ei, care în curând va împlini 18 ani să își facă școala de șoferi. Am avut niște discuții cu Asociația Misionarii lui Padre Pio care ne-au spus că ar putea să-l angajeze ca șofer pentru o perioadă până prinde un pic de experiență, astfel încât ulterior să-și găsească mai ușor un loc de muncă. Să le cumpărăm o drujbă, ca să nu mai trebuiască să plătească mereu pentru tăiatul lemnelor. Să îi ducem Rubianei, care e în clasa 1, un ghiozdan cu Mickey Mouse și să o vedem zâmbind și mai larg decât în poza de mai jos. 🙂

Dacă dorești să dai și tu o mână de ajutor, poți dona online cu cardul la adresa www.donatoriide10.ro/donatii sau prin transfer bancar în contul ING RO05INGB0000999905880476, titular Asociația Donatorii de 10. O donație minimă de 10 lei e binevenită și credeți-ne că are impact. Am văzut asta în toți acești ani de când dăm o mână de ajutor.

Fii și tu un Donator de 10! Împreună facem lucruri frumoase.

p.s. 13% din fondurile donate vor fi puse deoparte pentru proiectul Beard Brothers, așa cum am anunțat la începutul anului 2020.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *