Donații Aprilie 2016

A șasea campanie lunară Donatorii de 10 are ca scop cumpărarea de… găini! 🙂 Da, luna aceasta adunăm bani ca să cumpărăm găini, pe care le donăm mai departe unor familii sărace din comunele din apropierea Dejului (jud Cluj). Ne alăturăm astfel eforturilor depuse de Magdalena Rus și Fundația Someș de a le asigura cât mai multor copii care provin din aceste familii sărace câteva ouă zilnic pentru hrana lor.

Ideea pe care a lansat-o Magdalena și pe care noi vrem să o susținem cu drag, entuziasm și financiar e de a cumpăra cam 5 găini pentru fiecare familie, acestea urmând să furnizeze ouă zilnic pentru hrana copiilor. Plus, din când în când, din aceste ouă să rezulte și pui pentru o bucățică de carne. 😉 O astfel de găină, din cunoștințele noastre, costă cam 30 lei. Toți banii primiți în luna aprilie îi vom folosi în acest scop! Apropo, dacă știți de unde putem achiziționa mai ieftin, nu ezitați să ne spuneți. 😉

Magdalena Rus nu e la prima acțiune venită să-i ajute pe „copiii ei”, așa cum cu dragoste îi numește pe cei aproape 100 de copii pe care-i susține cum poate. Din 2012 și până azi a ajutat, împreună cu oameni de bine, în nenumărate feluri: a cumpărat rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, mașini de spălat, mobilier, sobe, a construit o rețea de electricitate de 500m, a rebranșat la curent câteva case și chiar a construit două case pentru două dintre aceste familii. Pentru toate acestea și pentru alte acțiuni pe care nu le-am menționat aici vrem să o felicităm și să ne alăturăm ei în luna aprilie!

Noi și voi, toți Donatori de 10, de Paștele acesta NU CUMPĂRĂM OUĂ! CUMPĂRĂM GĂINI!

Fii și tu un Donator de 10!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *