Donații Februarie 2016

A patra campanie lunară Donatorii de 10, va încerca să strângă bani pentru transportul și cazarea Valericăi Saicu, o fetiță de 15 ani care în luna martie va suferi o operație la coloana vertebrală, și mama ei.

Valerica este o fetiță din comuna Țagu, jud Bistrița, care suferă de un handicap grav la coloana vertebrală, aceasta fiind deformată în proporție de 91% față de normal. Fetița se deplasează doar cu ajutor, purtând în permanență un corset special. Operația, în urma căreia coloana va fi „sprijinită” de două tije speciale implantate de o parte și de alta a coloanei, va avea loc în luna martie la Spitalul Foișor din București.

Împreună, luna aceasta, vom încerca să strângem suficienți bani încât să acoperim cât mai mult din costurile de transport și cazare (doar pentru mamă e nevoie de cazare) ce apar în urma deplasării la București pentru operație. Un drum dus-întors până la București, la cușetă, pentru două persoane costă 564 lei, iar cazarea pe durata a 7 zile undeva la 800 lei. Un total rotunjit de 1400 lei am estimat noi. Plus-minus în funcție de locație și zile de cazare.

Familia Saicu are 4 copii, 3 dintre ei suferă de handicap locomotor și strabism. Doar dl Saicu lucrează, mama fiind nevoită să rămână acasă pentru îngrijirea copiilor. Cel care ne-a prezentat cazul i-a mai ajutat și în trecut pentru deplasări la controale. Operațiile sunt acoperite de Casa de Asigurări.

Bineînțeles, ca și în toate celelalte campanii, vom susține cu documente banii donați pentru cheltuieli, astfel încât să nu existe dubii cu privire la absolut nimic. Dacă se va strânge o sumă mai mare, banii necheltuiți vor fi folosiți la campaniile viitoare, așa cum am procedat și în luna ianuarie.

Vă rugăm să vă alăturați campaniei cu o donație de 10 lei și o distribuire pe pagina voastră de Facebook!
Mulțumim.

p.s. Nu am prezentat și documentele medicale, dar la cerere le putem furniza oricui le solicită. Vă asigurăm însă că ne interesăm foarte atent de orice caz prezentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *