Donații Mai 2016

În cea de-a 7-a campanie lunară ‪Donatorii de 10‬ vom încerca să strângem bani pentru a ajuta familia Stici, din satul Băcioi (situat la câțiva km de Chișinău), care trăiește în condiții grele. Din banii pe care îi vom strânge vom cumpăra un aragaz sau/și un dulap pentru haine.

Dl Mihail Stici, are grijă de cei 4 copii ai săi — Mihaela de 17 ani, Anișoara – 13, Octavian – 12 ani și Mădălin – 9 —, de unul singur, după ce acum 7 ani soția lui a decedat. Lucrează în construcții, iar din ce câștigă vara încearcă să pună deoparte deoarece iarna nu-și găsește prea mult de lucru. La sfârșitul articolului puteți vedea un mic reportaj despre familia Stici și condițiile grele în care trăiesc. 

Despre acest caz ne-a scris Victoria Baltag și ne-a întrebat dacă putem ajuta, iar noi i-am spus că facem ca de fiecare dată tot ce depinde de noi.

Vă așteptăm pe toți cu o donație simbolică de 10 lei, iar împreună vom da o mână de ajutor unei familii în nevoie, așa cum am făcut și în lunile precedente.

Nu uitați că puteți dona online pe site-ul nostru. Durează 3 min. Sau puteți face un transfer bancar în contul asociației deschis la ING – RO05INGB0000999905880476. Vă mulțumim!

Fii și tu un ‎Donator de 10‬! De 10 lei, de nota 10!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *